fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Snickarcupen: Angered United gjorde det igen

Published

on

Igår avgjordes Snickarcupen i bland annat damjuniorklassen och jag fick rätt, Angered United tog hem segern efter 2-0 mot Qviding FIF i finalen.

Dessa unga tjejer har imponerat på något enormt, är det något dom inte vunnit under inomhussäsongen? Det känns som att dom tagit hem varenda turnering som dom har spelat. Är det några jag tänker följa i år så är det just Angered United. Jag vet att jag kommer att få valuta för pengarna när jag ser på deras matcher, det där kallar jag fotboll och kvalité.

Stort grattis till segern Angered United!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media