fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Snickarcupen: Angered United gjorde det igen

Publicerad

den

Igår avgjordes Snickarcupen i bland annat damjuniorklassen och jag fick rätt, Angered United tog hem segern efter 2-0 mot Qviding FIF i finalen.

Dessa unga tjejer har imponerat på något enormt, är det något dom inte vunnit under inomhussäsongen? Det känns som att dom tagit hem varenda turnering som dom har spelat. Är det några jag tänker följa i år så är det just Angered United. Jag vet att jag kommer att få valuta för pengarna när jag ser på deras matcher, det där kallar jag fotboll och kvalité.

Stort grattis till segern Angered United!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media