fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Taylor Nilsson klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Published

on

För tre dagar sedan skrev jag om Sarah Berkling som lämnat Qviding FIF för Kopparbergs/Göteborg FC. I samband med att Sarah presenterades av klubben så presenterade man ytterligare tre spelare och en av dom är Taylor Nilsson.

Läs också: Sarah Berkling till Kopparbergs/Göteborg FC

Taylor Nilsson har tillhört Jitex Möndal BK där hon spelat med deras F19-lag men även varit uppe och tränat med deras A-lag kontinuerligt under förra säsong samt fått göra ett inhopp i Svenska Cupen.

Nu väntar dock ett nytt äventyr för Taylor och så här säger hon själv om klubbytet.

– Klubbytet känner jag framförallt kommer att vara utvecklade. Kopparbergs/Göteborg FC är Sveriges bästa klubb på damsidan, det är klart att man vill vara där. Det är en klubb man inte tackar nej till. För att bli bäst behöver man också spela med de bästa och utmana sig själv och då känner jag att jag hittat rätt, säger Taylor Nilsson och fortsätter…

– Ser fram emot att spela ihop med detta gäng riktigt duktiga tjejer i en väldigt proffsig miljö. ser fram emot säsongen 2021 och att fortsätta drömma stort. Kommer självklart sakna alla goa tjejer i Jitex, har haft en riktigt bra tid med lila laget. Vi ses på plan under säsongen.

Läs också: Kungsbacka DFF tappar duktiga Taylor Nilsson till Jitex Mölndal BK

Övriga spelare som är klara för F19-laget är Alice Svensson som ansluter från Skoftebyns IF och Hedda Örnberg som kommer närmast från Mossens BK

Önskar Taylor all lycka till i sin nya klubb!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media