Connect with us

Om Ungdomsfotboll.se

Om Ungdomsfotboll.se

Ungdomsfotboll.se är en av landets mest besökta sajt med inriktning mot flick- och pojkfotboll i Sverige med basen i Göteborg.

Ungdomsfotboll.se har sedan starten 2010 varit en oerhört stark och inflytelserik plattform för ungdomsfotbollen i landet. Förra året bevakade sajten över 400 ungdomsmatcher på både flick- och pojkfotbollen.

Sajtens primära målgrupp är fotbollsintresserade ungdomar i ålder 13 – 17 år och den sekundära målgruppen är föräldrar, tränare och föreningar.

Ungdomsfotboll.se arbetar aktivt med sociala medier såsom Facebook (över 11000 följare), Instagram (över 20,300 följare), Youtube (över 1900 prenumeranter) och Twitter.

Inför 2016 startade Ungdomsfotboll.se ett samarbete med KIA Motors Sverige som blev huvudpartner. Under 2019 och 2020 var Newbody huvudpartner till Ungdomsfotboll.se och nu letar vi efter en ny huvudpartner som vill vara med och lyfta Ungdomsfotbollen i Sverige tillsammans med oss. Som huvudpartner finns det ytterligare möjligheter att växa och stärka sin position inom ungdomsfotbollen samt öka intresset för ungdomsfotbollen generellt i Sverige.

Tillsammans med sina sponsorer kommer Ungdomsfotboll.se under 2022 bland annat åka på turné och besöka samt bevaka några av landets största fotbollsturneringar.

Vill ert varumärke vara en del av Ungdomsfotbollen i Sverige?

Läs mer här: http://www.ungdomsfotboll.se/ungdomsfotboll/annonsera/

Tveka inte att höra av dig!

// Rudy Alvarado
Grundare och ansvarig utgivare av Ungdomsfotboll.se
E-post: rudy@ungdomsfotboll.se

3 Comments

3 Comments

 1. Pingback: Tack kära bloggläsare för en fantastisk sommarturné – Ungdomsfotboll.se

 2. Anders Jansson

  sep 22, 2017 at 1:01 e m

  Tror du att du kan få tag i matchen mellan Norge och Sverige som spelades i torsdags P 15

  • Rudy Alvarado

   sep 22, 2017 at 3:43 e m

   Hej, jag har nog svårt att få tag i matchen. Kontakta Svenskfotboll.se och kolla om inte dom kan hjälpa dig. Du finner höjdpunkterna från den matchen här på sajten annars =)

   //Rudy Alvarad

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet