fbpx
Connect with us

Blogg

Tack kära bloggläsare för en fantastisk sommarturné

Published

on

Då är jag tillbaka i verkligheten efter en helt fantastisk sommar med sommarturnén. Jag har tillsammans med KIA Motors Sverige besökt Lennart Johansson Academy Trophy i Stockholm, Skadevi Cup i Skövde, Elitflicklägret i Halmstad, 13 International Football Tournament i Lomma, Elitpojklägret i Halmstad, Gothia Cup i Göteborg, Elite Hotel Cup i Örebro och Sverigecupen i Karlstad.

Under sommarturnén har jag fått träffa så många underbara människor som på ett eller annat sätt är engagerade i ungdomsfotbollen. Tack för ert engagemang, utan er så hade inte våra ungdomar fått göra det dom älskar mest. Ni är guld värda!

Tack även till alla er spelare, lag och tränare för att jag fått följa er och bevaka er under sommarturnén. Under turnén så har jag skrivit många inlägg, tagit hundratals bilder och filmat massor. Jag har inte hunnit publicera allt ännu men jag kommer att beta av det allt eftersom. Så håll utkik här på bloggen och på bloggens sociala medier. Där kommer ni att hitta allt material, länkar finner ni här nedan.

Stort tack till KIA Motors Sverige och New Balance som har gjort den här sommarturnén möjlig.

Nu är jag alltså tillbaka i Göteborg och kommer att storsatsa på bloggen samt mitt egna företag. Bloggen har sin bas i Göteborg men jag kommer att bevaka övriga Sverige så gott jag bara kan. Är det så att ni vill dela med er av nyheter, matchreferat, bilder eller annat material, tveka då inte att maila mig på rudy(@)ungdomsfotboll.se


Är det så att ditt företag vill vara en del av ungdomsfotbollen i Sverige?
Då hittar du mer information här, hade vart kul att få in lite fler samarbetspartners: http://www.ungdomsfotboll.se/about-2/annonsera/


Läs också: http://www.ungdomsfotboll.se/about-2/


Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss