fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Sarah Berkling till Kopparbergs/Göteborg FC

Published

on

Det har ju varit lite turbulent kring Kopparbergs/Göteborg FC det senaste och jag antar att dom flesta har följt utvecklingen. Nu har man i alla fall bestämt sig för att fortsätta sin elitsatsning och det gör att deras F17- och F19-lag kan fortsätta sin satsning på samma sätt.

Läs också: Intervju med Sarah Berkling som lämnat Lerums IS för att spela i Division 1 med Qviding FIF

F19-lagets spelartrupp utökas, det blev officiellt igår när man presenterade fyra nya spelare till laget. En av dom är Sarah Berkling som ansluter från Qviding FIF och deras A-lag som tillhör Division 1. Sarah är fostrad i Lerums IS och gick till Qviding FIF inför säsongen 2020 men har nu alltså valt att fortsätta sin utveckling i Kopparbergs/Göteborg FC.

Hon beskrivs som en back med stor potential, inte minst för hennes vilja att träna och bli bättre. Är löpstark, duktig en mot en och trivs när hon utmanas.

– Det känns superkul att komma till KGFC! Har utvecklats otroligt mycket under året med Qviding och lärt mig mycket spelförståelse från kloka spelare. Nu lockar KGFC för att de har den bästa miljön i Göteborg för att utvecklas som fotbollsspelare på damsidan. Jag vill öka träningsintensitet och kampen på träning, samt att det finns en duktig tränarstab var båda avgörande faktorer för min övergång, säger Sarah Berkling till Ungdomsfotboll.se.

Läs också: Kungsbacka DFF tappar duktiga Taylor Nilsson till Jitex Mölndal BK

Övriga spelare som är klara för F19-laget är Alice Svensson som ansluter från Skoftebyns IF, Hedda Örnberg som kommer närmast från Mossens BK och Taylor Agbodgan Nilsson som byter ut Åbyvallen mot Valhalla IP.

Önskar Sarah och övriga spelare all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media