fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Kungsbacka DFF tappar duktiga Taylor Nilsson till Jitex Mölndal BK

Publicerad

den

Jag vet inte hur många av er som är insatta men Kungsbacka DFF har i många år haft problem med sin ekonomi och inför årets säsong så stod man till häromdagen utan både styrelse och a-lag.

Läs också: Vinn egendesignad lagtröja till hela tjejlaget!

Laget som kämpat i bakgrunden är deras F17-lag som gjort en fin säsong. Nu tappar man dock en av deras bästa spelare Taylor Nilsson till Jitex Mölndal BK och deras F19-lag.

– För mig är det viktigt att jag kan utvecklas och spela med duktiga medspelare samt vara i en stabil klubb med ett duktigt A-lag att sträva mot. Jag har haft ett fantastiskt år i Kungsbacka men nu är det dags för mig att ta ytterligare ett steg i min utveckling i en ny klubb, säger Taylor Nilsson till Ungdomsfotboll.se

Hur skulle du vilja summera er senaste säsong med Kungsbacka DFF?
– Senaste säsongen med Kungsbacka gick bra periodvis. I F17-serien mötte vi många duktiga lag som vi stod upp bra emot trots att vi var bland de yngsta lagen i serien samt en helt ny trupp. Själv tycker jag att det varit en utvecklande säsong även om vi resultatmässigt inte levererade. 

Läs också: Onsala BK starkast i F17-mötet mot Kungsbacka DFF

Det blev Jitex Mölndal BK och deras duktiga F19-lag. Hur gick tankarna och varför blev det just Jitex?
– Jitex har länge varit bland de bästa klubbarna i Göteborg, så det kändes självklart att provträna med dem när jag ville byta klubb. Deras F19-lag spelar i år i bland annat F19 Svenska spel där vi kommer att möta dem bästa F19-lagen i Sverige vilket lockade mig.

– Jag kände också att tränarna i Jitex är bra, tror på mig och kommer hjälpa mig i min utveckling, vilket känns viktigt. Jitex har dessutom ett duktigt A-lag i Elitettan . Jag tror att det kommer att bli ett bra år med Jitex Mölndal BK.

Läs också: Video: Höjdpunkter: Onsala BK – Kungsbacka DFF, F17

Dina förväntningar inför kommande säsong?
– Förväntningarna för kommande säsong är att utvecklas så mycket som möjligt. Jag vill även få så mycket speltid som möjligt och som anfallare självklart göra många mål även i de tuffare matcherna.

Önskar Taylor all lycka till i sina nya klubbfärger.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media