fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Qvidings träning bjöd på bra tempo, massvis med glädje och ett underbart väder

Published

on

Nu när läget är som det är och turneringar samt matcher ställs in så ger det mig möjligheten att åka runt och besöka lag i deras hemmiljö. För snart två veckor sedan besökte jag till exempel IF Västers duktiga F06-lag när dom tränade på Åkeredsvallen.

Läs också: IF Väster bjöd på en fartfylld träning

Igår blev jag inbjuden till Härlanda Park och Qviding FIF F-06:s träning. Ett träningspass som bjöd på bra tempo, massvis med glädje och ett underbart väder. Man övade bland annat på avslut, skotteknik och avslutade sedan med en match.

Skall bli kul att se laget spela match och det gör man redan nu på måndag när man ställs mot Tölö IF Härlanda Park kl: 14:15. En match jag skall försöka titta på.

Nästa helg väntar (18:e och 19:e april) IF Väster kl: 12:15 på Härlanda Park och på söndagen väntar Kållereds SK, samma tid och samma plats.

Läs också: Föreningslivet drabbas hårt – Newbody vill hjälpa till

Det var verkligen en ära att se er träna igår. Vi ses på måndag på matchen alternativ på matchen mot IF Väster som förövrigt kommer att bli en riktigt bra match känner jag på mig.

Se fler bilder från träningen på bloggens Instagram-konto: http://www.instagram.com/ungdomsfotboll.se

Jag vill självklart komma ut och besöka fler lag, träningar och matcher. Tveka inte att maila mig på rudy@ungdomsfotboll.se eller kontakta mig via sociala medier. Länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media