Connect with us

Flickfotboll

IF Väster bjöd på en fartfylld träning

Det är många matcher och turneringar som ställs in på grund av det rådande läget. Men dom flesta lagen fortsätter att träna och därför begav jag mig ut till Åkeredsvallen där IF Västers F06-lag hade träning igår.

Läs också: Föreningslivet drabbas hårt – Newbody vill hjälpa till

För många år sedan blev jag inbjuden som gästtränare hos flera lag men det är inget jag känner är aktuellt just nu. Det jag ser mer värde i är att få följa dessa spelare och lag på nära håll i både match och träning samt att få dokumentera det hela med både film och foto.

Igår fick jag se ett duktig och motiverat gäng köra teknikcirkeln, perceptionsövning, tempospel och fys bland annat. Det är fantastiskt kul att se hur många duktiga spelare vi har i vårt avlånga land.

Jag skulle ha sett IF Väster spela i NIC – Nordic Invitational Cup men tyvärr blev den inställd så nu håller jag tummarna för att jag får se dom spela under Nörhalne Cup i Danmark den 20 – 24 maj.

Läs också: Miniängeln: IF Väster har något riktigt spännande på gång

Som jag skrev för några veckor sedan så har IF Väster något riktigt spännande på gång. Tycker att alla spelare igår höll en hög nivå och är bra skolade. Det här kan bli riktigt bra! Bra jobbat samtliga inblandade!

Tack för att jag fick komma förbi igår och jag kommer gärna förbi fler gånger. Kör hårt nu!

Jag åker gärna och besöker fler lag så tveka inte att höra av er. Det går bra att maila mig på rudy@ungdomsfotboll.se eller kontakta mig via sociala medier – länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Populärt

Se grupperna till P16 nationell 2022 Se grupperna till P16 nationell 2022

Se grupperna till P16 nationell 2022

Pojkfotboll

Jardell Kanga Jardell Kanga

Jardell Kanga är klar för Bayer Leverkusen

Pojkfotboll

Utsiktens BK P19 Utsiktens BK P19

Här är alla grupperna till Ligacupen 2022

Pojkfotboll

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

Pojkfotboll

IFK Göteborg Filippa Hopkins IFK Göteborg Filippa Hopkins

Möt IFK Göteborgs Filippa Hopkins

Flickfotboll

Första landslagslägret för flickor födda 2006 Första landslagslägret för flickor födda 2006

Första landslagslägret för flickor födda 2006

Flickfotboll

Landskamper för F05-landslaget Landskamper för F05-landslaget

Landskamper för F05-landslaget

Flickfotboll

Dags för P05-landslaget att samlas igen Dags för P05-landslaget att samlas igen

Dags för P05-landslaget att samlas igen

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet