fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Miniängeln: IF Väster har något riktigt spännande på gång

Published

on

Har precis sett ännu en jämn match här på Miniängeln Invitational. Den här gången var det mötet mellan Enskede IK och IF Väster. Enskede IK kom till matchen med en förlust bakom sig och IF Väster med en seger.

Läs också: Miniängeln: Oavgjort när Nacka FC & Täby FK ställdes mot varandra

Tycker att Enskede IK började matchen bra men desto matchen pågick så kom IF Väster in i matchen för att sedan ta över matchen helt. Man hade en farlig ribbträff i första halvlek men tyvärr blev det inget mål den här gången.

I andra halvlek var det IF Väster för hela slanten och man radade upp chanser. Tyvärr fick man inte in bollen och matchen slutade sedan 0-0.

Tycker att IF Väster spelade mycket bättre i den här matchen och det var många spelare som gjorde väldigt bra ifrån sig. Några av dom är lagkaptenen Tilde Elmberg, Amanda Liljeblad, Ivana Buconjie Ebrahimi, Clara Emilsson och vänsterbacken Mollie Fernros.

Läs också: Miniängeln: IF Väster besegrade Fortuna FF

Skall bli kul att följa IF Väster ännu närmare nästa säsong, man har något riktigt spännande på gång.

Glöm inte att följa oss via sociala medier för fler uppdateringar från Miniängeln Invitational, länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media