Connect with us

Flickfotboll

Sanktan: Qvidings Emma Roustaei, en spelare som brinner för fotboll

Är stolt att kunna presentera en intervju med en av mina favoritspelare i Qviding FIF F-98, Emma Roustaei.

Hej Emma, spelare i Qviding F-98. Sist jag såg er spela så blev jag väldigt förtjust i ditt spel och hur du kontrollerade mittfältet. Kan du beskriva dig själv som spelare?

Jag har ganska svårt för att beskriva mig själv, men jag skulle nog säga att jag är en spelare som har bra spelförståelse och är en bra passningsspelare. En spelare som brinner för fotboll och hela tiden vill utvecklas och bli bättre.

Ni i Qviding verkar ha en väldigt bra laganda och förmedlar väldigt mycket glädje? Vad är nyckeln till bra laganda tror du? Vad gör ni för att få det så bra?
Nyckeln till en bra laganda enligt mig är nog att alla kan vara med varandra och att man har bra kamratskap. Vi har en bra laganda i laget och jag trivs väldigt bra. När man trivs bra i ett lag lär man sig bättre, man tycker att det är roligare att träna och man spelar även bättre som lag. Desto mer man känner varandra utanför plan, desto lättare är det att spela med varandra på plan. Laganda är nyckeln till framgång. Det vi gör för att få bra laganda är att vi brukar göra roliga saker med varandra utanför planen. Vi har till exempel åkt utomlands, vi har spelat mycket cuper och under sommaren har vi även gjort väldigt mycket med varandra, vilket har stärkt lagandan ytterligare.

Om du fick summera er säsong? Hur har det gått för laget och för dig?
Vårt mål under säsongen var att vinna Sanktan 1, men så långt kom vi tyvärr inte den här gången. Säsongen började ganska segt med en förlust och en oavgjord, men sedan blev det bara bättre och bättre. Vi har haft våra motgångar, som alla andra lag säkert också har haft, då spelet inte riktigt fungerat. Men för det mesta har vi spelat väldigt bra och det har varit tufft att möta oss. Vissa matchen har vi även haft stor del av spelet men missat våra målchanser, vilket har lett till att vi förlorat.

Det som är så bra med Qviding F98 är att det inte är en person som gör hela laget, utan alla på plan är väldigt duktiga individuellt. Själv tycker jag att det har gått bra för oss, både i cuper och i serien. Jag tycker även att jag har utvecklats mer och mer under det året jag har spelat med Qviding. Jag har fått bättre självförtroende när det gäller fotbollen och jag vågar mer. Det kan bero på att vi har så bra kvalité och tempo på träningarna vilket gör att man hela tiden utvecklas.

I helgen starta Sanktanslutspelet. Vad tror ni om era chanser att ni hela vägen? Vad har ni satt upp för mål?
Med det spel och tempo som vi har just nu skulle vi kunna gå hela vägen. Vårt mål är ju såklart att vinna Sanktan, men för att göra det måste vi först vinna kvartsfinalen som är på söndag och det är det viktigaste just nu.

Önskar Emma Roustaei och Qviding FIF F-98 all lycka till.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Sanktan: En sammanfattning, dessa flicklag är klara för semifinal | RudyAlvarado.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Taylor Nilsson klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Sarah Berkling till Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Qvidings träning bjöd på bra tempo, massvis med glädje och ett underbart väder

Flickfotboll

Sarah Berkling lämnar Lerum för Qviding

Flickfotboll

Eliassi höll hoppets låga vid liv för Kalmar

Pojkfotboll

Långläsning: Sista delen av superguiden inför SEF Trophy

Pojkfotboll

Qviding imponerade stort & det gjorde även Anas Mohammed

Pojkfotboll

Storseger för Angered MBIK mot Mölnlycke IF

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet