fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Olivia Hansson, Kärra KIF:s Xavi?

Published

on

Ett lag som jag hört mycket om är Kärra KIF flickor 97. Har fått många mail och samtal om just det laget så i söndags begav jag mig till Kviberg för att se mötet mellan Qviding och Kärra KIF.

Blev jag imponerad? Ja, kanske lite. Jag fick höra i efterhand att det fattades en del spelare i Kärra KIF denna match. Men laget som spelade denna matchen spelade bra fotboll. Det fanns en tanke bakom deras spel och det är inte många lag som har kan jag tala om för er.

Visst hade Kärra KIF en stabil stomme och det var dom spelarna som utmärkte sig rejält. Såg att Kärra KIF har med flera spelare på Elitflicklägret som äger rum i Halmstad den 24-26 juni. I det här laget finns det några guldkorn, några riktigt bra. Och då har jag inte sett alla spelare fick jag klart för mig efter samtal med deras tränare Alen Tosum.

En spelare jag fastnade för och som jag tycker var bäst på plan var, Olivia Hansson. Vilken touch, vilken blick för spelet, en spelare som Kärra KIF skall vara rädd om.

Olivia Hansson, Kärra KIF F97

Kärra KIF flickor 97 är ett lag jag kommer att följa och jag hoppas kunna göra lite intervjuer med deras spelare och tränare inför Elitflicklägret.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media