fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Ikväll hoppar jag in som tränare för Hisingsbacka FC juniorer

Publicerad

den

Eftersom båda tränarna för herrjuniorerna är iväg på olika uppdrag har jag fått hoppa in som tränare i dagens match. Jag har faktiskt saknat den delen lite så detta kom alldeles lägligt. Skall bli väldigt kul att ställa sig vid bänken igen tillsammans med många av mina gamla spelare som jag har tränat en gång i tiden. (se bilden)

Vi möter Qviding FIFGratts Arena med start klockan 20:00. Ser framemot mötet med Qviding då jag känner deras tränare och många av deras spelare.

Du kommer väl och tittar?

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media