fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Hisingbacka FC:s Leif Sjöqvist nominerad till Årets Eldsjäl

Published

on

Hisingsbacka FC:s stora eldsjäl Leif Sjöqvist är nominerad till Årets Eldsjäl av Folkspel under kategorin Inkludering. Han är en av fyra finalister och nu kan du vara med och rösta fram Leif till Årets Eldsjäl.

Leif kom in i min värld när jag var 15-16 år och spelade för Backa IF. Sedan dess har jag följt hans fina arbete som han gör för ungdomarna i Backa. I hela 30 år har han varit idrottsledare i Backa. Wow, säger jag!

Blev inte ett dugg förvånad när jag såg att han är en av finalisterna. Svårt att hitta någon som brinner så mycket för ungdomarna som honom.

Jag ser Leif som en av mina mentorer och vi brukar oftast pratas vid om livet, fotbollen och föreningslivet i stort. Är oerhört stolt och glad över att han är en av finalisterna och jag tycker att du skall göra som mig, gå in och rösta fram Leif Sjöqvist till vinnare av Årets eldsjäl under kategorin Inkludering.

Rösta på Leif, tryck här!

Röstningen avslutas den 12 mars och vinnaren kommer att presenteras på Eldsjälsgalan Berns i Stockholm samma dag.

Se en ett inslag som Folkspel gjorde med Leif Sjöqvist i spelaren här ovan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss