fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

IK Kongahälla fick med sig en poäng hem

Published

on

Precis hemkommen från matchen mellan Hisingsbacka FC och IK KongahällaBackavallen. Ett möte mellan två lag som fightas om att hänga med i toppen. Matchen bjöd inte på någon vidare underhållning förrens i slutet av andra halvlek. Då blev det spännande på riktigt.

Kongahälla började starkast och tog även ledningen i mitten av första halvlek. Det var mer eller mindre spel mot ett mål. Hisingsbacka hade det svårt och fick inte till det i första. Kongahälla har en riktigt bra spelare som också är deras viktigaste. Han hade nr 15 och heter Ebenezer Logoh. En mycket viktig spelare för Kongahälla, han gör mer än halva laget enligt mig. Kanske för bra för att spela i Div 4?

Hisingsbacka lyckades kvittera i mitten av andra och då kom man igång. Man fick fart på spelet, hittade luckorna och skapade många chanser. Men tyvärr räckte det inte hela vägen. Matchen slutade 1-1.

Om Hisingsbacka hade spelat så hela matchen hade det sett helt annorlunda ut. Men förstår att det är svårt att hålla ett sådant tempo en hel match. Hade kanske varit bra att starta matcherna på det sättet i framtiden? Full fart framåt! Nu får vi hoppas att Hisingsbacka rycker upp sig ännu ett steg. Jag vill se dom i toppen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss