fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Vinn ert deltagande i Dana Cup 2020 – vi ses i Hjörring i sommar

Published

on

Det finns en turnering som gjorde ett väldigt stort intryck på mig jag själv spelade fotboll för Hisingstads IS (numera Hisingsbacka FC). Minns att alla spelarna och deras familjer var med, vi bodde alla i stugor på en camping och hade en fantastiskt vecka tillsammans. Turneringen jag pratar om är Dana Cup i Hjörring.

Läs också: Dana Cup: Tilda Jonhag visade vägen när Kullabygdens DFF vann stort

Detta är en turnering som ligger mig väldigt varmt om hjärtat som du säkert förstår och när jag för tre år sedan fick möjligheten att åka dit och bevaka turneringen så kunde jag inte tacka nej. En underbar känsla att kunna uppleva detta igen.

Förra året var vi på plats igen, detta tillsammans med bloggens partner OLKA Sportresor. Dana Cup är en turnering som jag har väldigt högt upp på min lista över grymma turneringar att delta i, besöka och uppleva.

Dana Cup äger rum den 20 juli – 25 juli 2020 och självklart skall vi vara på plats och bevaka turneringen i år igen. Jag hoppas innerligt att vi ses i sommar, kan verkligen rekommendera den här turneringen.

Nu har du dessutom chansen att vinna ert deltagande i Dana Cup tillsammans med OLKA Sportresor. Läs mer här nedan.

Läs också: Dana Cup: Saltsjö-Boo IF vann premiärmatchen

VINN ERT DELTAGANDE I DANA CUP HJØRRING!

OLKA Sportresor som officiell partner till Dana Cup Hjørring har, i samarbete med cuparrangören Dana Cup Hjørring och New Balance, äran att lotta ut hela resan till ett av alla de svenska lag som bokar sin resa till turneringen med OLKA Sportresor.

Av alla de svenska lag som anmäler sig till Dana Cup och bokar sin resa via OLKA Sportresor kommer alltså ett lag att bjudas på hela resan till ett värde av cirka 60 000 kronor. I vinsten ingår cupdeltagande, skolboende med helpension, lagavgift, alla transfers samt färja. Det vinnande laget kommer att lottas fram.

ÖKA CHANSEN TILL VINST!
Alla lag som bokar senast den 31 januari 2020 belönas med större chans att vinna sitt deltagande. De lag som anmäler sig innan 31/1 får två lotter i lottdragningen. Resterande lag har en lott i lottdragningen.

Gå in på http://www.olka.se för att läsa mer.

Läs också: Dana Cup: Nio svenska lag kvar i turneringen

Hoppas att vi ses i sommar!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media