fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Hisingsbacka FC har en del att jobba på!

Published

on

I förra helgen så begav jag mig till Backavallen för att kolla in matchen mellan Hisingsbacka FC – Slottskogen/Godhem. En match som Hisingsbacka FC förlorade med 2-1. Var det ett rättvist resultat?

Det var inte årets bästa match kanske men jag kan säga att resultatet inte alls var rättvist. Hisingsbacka FC hade spelet och hade det nästa hela matchen. Stundtals spelade Hisingsbacka FC riktigt bra men ibland vet jag inte riktigt vad dom gjorde. Hisingsbacka FC har inte fått igång spelet ordentligt och det gör mig lite orolig, samtidigt som det är lite väl tidigt att såga något.

Det har varit mycket snack om Hisingsbacka FC nya värvning, han heter Peter Johansson om jag inte minns helt fel. Såg han spela denna matchen och jag är inte alls imponerad. Han tappar alldeles för många bollar och hans touch är inte alls bra. Men som jag skrev innan så hoppas jag verkligen att detta är något som kommer att bli bättre så fort säsongen sätter igång.

Men överlag så är jag väldigt taggad inför denna säsongen. Tror faktiskt att Hisingsbacka FC har goda chanser att vinna div 4 och då har vi verkligen lyckats. Nu till helgen så spelar Hisingsbacka FC två matcher. En på lördag mot Hälsö BK med start kl 13:30 på Backavallen. Och den andra mot Särö IK med start kl 12:00 på Backavallen.

Väl mött!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss