fbpx
Connect with us

Fotbollsövningar

Fotbollsövningar: 10 roliga passningsövningar för barn

Published

on

Som tränare är det alltid viktigt att hitta ny inspiration till övningar eller hitta helt nya fotbollsövningar. Vi delar därför nu med oss av nya Fotbollsövningar – 10 roliga passningsövningar för barn. Av erfarenhet så vet vi att det är svårt att hitta på nya fotbollsövningar som ungdomstränare och därför är vi extra glada över att du hittat hit.

Läs också: Fotbollsövningar: 5 grymma passningsövningar

Vi har i över tio år bevakat ungdomsfotbollen i Sverige och är glada över att kunna dela med oss av fotbollsövningar som vi vet fungerar. I klippet ovan får ni 10 roliga passningsövningar för barn och självklart funkar dessa övningar även för äldre lag. Några övningar kanske du känner igen eller du kanske redan använder men av dessa tio övningar kan jag garantera dig att det finns någon ny övningar som du inte sett tidigare.

Och precis som alla övningar så går det att anpassa dessa så att det passar just ert lag. Men om du till förmoda inte skulle hitta någon övning som passar just ert lag så finner du fler fotbollsövningar under vår kategori ”fotbollsövningar” som du finner här: https://www.ungdomsfotboll.se/category/fotbollsovningar/

Fotbollsövningar: 10 roliga passningsövningar för barn

Vill du kunna planera dina fotbollsövningar eller varför inte just dessa 10 roliga passningsövningar för barn på ett bra sätt? Just nu och i samarbete med Teamsales Store kan vi erbjuda 25% rabatt på alla taktiktavlor med rabattkoden ”Ungdomsfotboll”. Länk till shopen finner du här: https://teamsales.store/tillbehor/taktiktavlor

Tack för att du hittat hit, finner du detta inlägg intressant skulle vi bli oerhört glada om du velat dela med dig av detta inlägg till dina tränarkollegor i föreningen. Lycka till!

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media