Connect with us
Fotbollsövningar: Enkel uppvärmning med boll

Fotbollsövningar

Fotbollsövningar: Enkel uppvärmning med boll

Ibland glömmer vi av att värma upp med boll och gör det oftast väldigt svårt för oss. Här kommer en enkel uppvärmning med boll som ni kan göra med hela laget. Det blir mer lekfullt och roligt att sätta igång träningen och ha med bollen redan vid uppvärmningen.

Läs också: Fotbollsövningar: 10 roliga passningsövningar för barn

Videon här ovan visar en enkel uppvärmning med boll och det är fritt fram att hitta på nya kombinationer men med samma utgångspunkt som ovan. Ni kan också lägga in lite tävlingsmoment som gör det hela ännu roligare för spelarna i laget.

Enkel uppvärmning med boll

Övningen går självklart att lägga in som en “vanlig övning” under passet och behöver inte nödvändigt vis vara en uppvärmningsövning.

Läs också: Fotbollsövningar: 3 effektiva snabbhetsövningar

25% rabatt på alla taktiktavlor

Ett bra sätt att instruera, visa övningarna eller visa upp er taktik inför matcherna är att ha en bra taktiktavla. Där har jag tillsammans med sajtens samarbetspartner Stanno tagit fram ett par taktiktavlor som vi rekommenderar och som en bonus ger vi dig 25% rabatt på taktiktavlorna om du anger rabattkoden ”Ungdomsfotboll” i kassan. Klicka här för att komma till taktiktavlorna: https://teamsales.store/tillbehor/taktiktavlor

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Populärt

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet