fbpx
Connect with us

Fotbollsövningar

Fotbollsövningar: 3 effektiva snabbhetsövningar

Published

on

Tanner Speed Academy är till för dig som vill bli snabbare som fotbollspelare och här delar jag med mig av 3 effektiva snabbhetsövningar. Tanner Speed Academy är ett komplement till vanliga fotbollsövningar och deras verksamhet finns i Göteborg men kommer gärna ut och besöker er för att jobba med bland annat acceleration, explosivitet, hoppförmåga, reaktionstid och skadeförebyggande.

Läs också: Fotbollsövningar: 3 effektiva snabbhetsövningar

3 effektiva snabbhetsövningar

Hoppas att ni gillar dom fyra snabbhetsövningarna som jag har delat med mig av och tveka inte att kontakta Carsten Effertz på Tanner Speed Academy för att ta er träning till nästa nivå och om inte annat få lite ny inspiration till fotbollsövningar. Han har sitt center i Prioritet Serneke Arena här i Göteborg men kommer som sagt gärna ut på era träningar för att hålla i ett fotbollspass eller två.

Läs också: 5 grymma passningsövningar till fotbollsträningen

Är ni nyfikna på Tanner Speed Academy så finner ni mer information genom att klicka på den här länken: Tanner Speed Academy . Ni kan även följa Tanner Speed på Instagram.

25% rabatt på alla taktiktavlor

Ett bra sätt att instruera, visa övningarna eller visa upp er taktik inför matcherna är att ha en bra taktiktavla. Där har jag tillsammans med sajtens samarbetspartner Stanno tagit fram ett par taktiktavlor som vi rekommenderar och som en bonus ger vi dig 25% rabatt på taktiktavlorna om du anger rabattkoden ”Ungdomsfotboll” i kassan. Klicka här för att komma till taktiktavlorna: https://teamsales.store/tillbehor/taktiktavlor


//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media