fbpx
Connect with us

Fotbollsövningar

Fotbollsövningar: Lekfull uppvärmning för barn

Published

on

Visst är det svårt att hitta inspiration till nya fotbollsövningar? Här kommer en en bra och lekfull uppvärmning för barn där grundkonceptet är en klassisk teknikscirkel som du säkert har koll på.

Läs också: Fotbollsövningar: 4 övningar för snabba fötter

I den här lekfulla uppvärmningar för barn får barnen och ungdomarna träna på teknik, trixa, koordination med och utan boll, inkast, kontrollera bollen med fötter och händer och glöm inte att lägga till ett poängsystem som inspirerar och peppar spelarna till att vara noga med övningarna och tävla mot varandra.

Lekfull uppvärmning för barn

Den här övningen är perfekt som uppvärmning och kan byggas på väldigt mycket – det är det bara fantasin som sätter stopp. Och jag lovar dig, det kommer att bjudas på en del skratt och en bra stämning på under träningspasset.

Läs också: Fotbollsövningar: 5 grymma passningsövningar

25% rabatt på alla taktiktavlor

Ett bra sätt att instruera, visa övningarna eller visa upp er taktik inför matcherna är att ha en bra taktiktavla. Där har jag tillsammans med sajtens samarbetspartner Stanno tagit fram ett par taktiktavlor som vi rekommenderar och som en bonus ger vi dig 25% rabatt på taktiktavlorna om du anger rabattkoden ”Ungdomsfotboll” i kassan. Klicka här för att komma till taktiktavlorna: https://teamsales.store/tillbehor/taktiktavlor

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media