fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Ett kyligt Härlanda Park bjöd på en 0-0 match

Publicerad

den

Det märks att det är oktober nu, det är mörk och det är kallt när man skall titta på matcher i dessa dagar. Att ha på sig Converse är inget att rekommendera skall jag tala om för er. Men kul att få se lite fotboll trots kylan.

Jag började med matchen mellan Qviding FIF P-99 och Lärje/Angered IFHärlanda Park. Jag fick se ett mycket spelskickligt Lärje/Angered och ett Qviding som stundtals bara fick jaga boll. Jag har alltid hyllat Lärje/Angered för deras fantastiska spel och idag fick återigen njuta.

Dom spelar väldigt moget och mycket vackert. Dock saknar jag lite mer effektivitet. Man skapar mycket men saknar det lilla extra, nämligen att vara riktigt farliga framför mål.

Matchen slutar 0-0 och jag är inte förvånad. Det var som sagt väldigt tunt med avslut från båda lagen. Efter att ha sett Lärje/Angered spela idag så trodde jag att man ledde serien med det fina spelet man har. Gick in för att titta på tabellen och man ligger näst sist, vad hände där?

Tre spelare i Lärje/Angered som gjorde det mycket bra idag var deras två mittbackar, Aiham Ousou och Izhaak Ahmed samt anfallaren Fonti Kanu.

Synd att Lärje/Angered missar Sanktanslutspelet, det hade vart kul att se dom där.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media