fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Daniel Rojas gjorde två mål i debuten!

Published

on

Även Hisingsbacka FC A-lag hade match igår på Backavallen. Det var Hisingsbacka FC sista träningsmatch innan serien sätter igång nu på fredag. Många var sjuka, skadade och saknades inför matchen igår. Något som tränarna inte hade räknat med. Man ville nog testa en startelva som ska spela på fredag i just denna match.

Man fick möta Östadkulle SK och det var väl inte det bästa laget jag har sett. Hisingbacka FC var inte så mycket bättre men hade ändå övertaget. Men Östadkulle SK stod upp bra och lyckades göra matchens första mål.

Matchen slutade 3-3 och det var väl mer eller mindre rättvist. Hisingsbacka FC var inte alls bra denna match och det var väl inte det vi hade väntat oss i den sista matchen innan seriestart.


Daniel Rojas, Hisingsbacka FC

Men det fanns två glädjande saker i matchen. Daniel Rojas som nyligen anslutit till laget fick göra två mål i sin debut med Hisingsbacka FC. Två riktigt snygga mål också. Han kan nog vara väldigt bra för Hisingbacka FC och vi hoppas att Leif Sjöqvist (tränare för Hisingsbacka FC) ger Daniel Rojas mycket speltid.


Peter Johansson, Hisingsbacka FC

En spelare som vuxit i mina ögon är Peter Johansson som jag kritiserade väldigt mycket i början. Han har verkligen imponerat på mig och visat en helt annan spelstil än vad jag såg i början. Det gillas och jag hoppas att han fortsätter så.

****

Missa inte Hisingsbacka FC premiär nu på fredag mot Stenkullen. Matchstart: 19:30 @ Backavallen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media