Connect with us

Flickfotboll

Bengtsson & IK Zenith fick det tufft mot Qviding FIF

Ber om ursäkt för dålig uppdatering denna veckan, har haft fullt upp med jobb och kalas. Idag hann jag dock se hela tre matcher vilket var riktigt roligt.

Jag begav mig till Härlanda Park för att se mötet mellan Qviding FIF F-98 mot IK Zenith i Flickor 15 Sanktan 2b. För det första måste jag säga att Qviding har fått en riktigt fin anläggning vid Härlanda Park. Ett fint klubbhus och två konstgräsplaner precis utanför, en perfekt miljö för framtidens talanger.

Jag hade inga förväntningar alls på matchen då jag inte sett så mycket damfotboll i den ålderskategorin. Matchen inledde i en rasande fart där duktiga Qviding tar ledningen med både 1, 2 och 3-0 ganska snabbt in på första halvlek. Man spelar en bra fotboll och det märks att man har en spelidé som man vill spela efter, mycket bra.

Zenith däremot hade det tungt men kämpade in sig i matchen ganska bra och lyckades reducera till 3-2 men det räckte tyvärr inte. Matchen slutade 8-3 till Qviding IF, bra jobbat!

I Zenith spelade duktiga Karolin Bengtsson men hon fick det svårt, det var inte lätt att dra hela lasset själv. Hon gör ett fantastiskt jobb på mittfältet och jag är förvånad över att hon inte fick följa med till Elitlägret i Halmstad. Har väl kanske sett för lite för att yttra mig om det egentligen men av det jag såg idag så är hon värd en plats.

//Rudy Alvarado

P.S Snälla kära föreningar, ledare och domare, se till att fylla i all information på Fogis innan/efter match. Det underlättar mitt jobb väldigt mycket. Idag hade till exempel IK Zenith varken nummer på spelarna eller fullständig laguppställning. 

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Taylor Nilsson klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Sarah Berkling till Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Utvecklingslägret i Halmstad ställs in

Ungdomsfotboll

Qvidings träning bjöd på bra tempo, massvis med glädje och ett underbart väder

Flickfotboll

Sarah Berkling lämnar Lerum för Qviding

Flickfotboll

Elin Rubensson blir ambassadör för hemma-EM

Flickfotboll

Ung & talangfull målvakt lämnar IK Zenith – klar för Hisingsbacka FC

Flickfotboll

F17-SM: Så här gick det under åttondelsfinalerna

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet