fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Bengtsson & IK Zenith fick det tufft mot Qviding FIF

Published

on

Ber om ursäkt för dålig uppdatering denna veckan, har haft fullt upp med jobb och kalas. Idag hann jag dock se hela tre matcher vilket var riktigt roligt.

Jag begav mig till Härlanda Park för att se mötet mellan Qviding FIF F-98 mot IK Zenith i Flickor 15 Sanktan 2b. För det första måste jag säga att Qviding har fått en riktigt fin anläggning vid Härlanda Park. Ett fint klubbhus och två konstgräsplaner precis utanför, en perfekt miljö för framtidens talanger.

Jag hade inga förväntningar alls på matchen då jag inte sett så mycket damfotboll i den ålderskategorin. Matchen inledde i en rasande fart där duktiga Qviding tar ledningen med både 1, 2 och 3-0 ganska snabbt in på första halvlek. Man spelar en bra fotboll och det märks att man har en spelidé som man vill spela efter, mycket bra.

Zenith däremot hade det tungt men kämpade in sig i matchen ganska bra och lyckades reducera till 3-2 men det räckte tyvärr inte. Matchen slutade 8-3 till Qviding IF, bra jobbat!

I Zenith spelade duktiga Karolin Bengtsson men hon fick det svårt, det var inte lätt att dra hela lasset själv. Hon gör ett fantastiskt jobb på mittfältet och jag är förvånad över att hon inte fick följa med till Elitlägret i Halmstad. Har väl kanske sett för lite för att yttra mig om det egentligen men av det jag såg idag så är hon värd en plats.

//Rudy Alvarado

P.S Snälla kära föreningar, ledare och domare, se till att fylla i all information på Fogis innan/efter match. Det underlättar mitt jobb väldigt mycket. Idag hade till exempel IK Zenith varken nummer på spelarna eller fullständig laguppställning. 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media