fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Varberg Elit Cup: Tobias Ekdahl bakom Häckens seger mot Örebro SK

Publicerad

den

Då är jag på plats i Varberg där Varberg Elit Cup har dragit igång. En inbjudningsturnering för pojkar födda 2002. Klockan 09:00 drog dom första matcherna igång men jag bestämde mig för att se matchen mellan BK Häcken och Örebro SK som startade 09:30 här på Håstens IP.

Grupp Röd
BK Häcken, Halmstad BK, Örebro SK, Svalövs BK

Under sommarturnén och besöket på Sverigecupen i Karlstad fick jag chansen att se både Örebro SK och BK Häcken spela. Två duktiga lag men idag kände jag inte igen lagen riktigt. Det var inte den bästa matchen jag har sett i år och jag tycker att båda lagen är bättre än vad man visade idag. Tidig morgon och trötta spelare?

Läs också: Sverigecupen: Andersson-Segerlind sköt segern till Örebro SK mot Kristianstad FC

BK Häcken inledde matchen bra och Tobias Ekdahl kunde ge laget från Hisingen ledningen med 1-0 efter bara några minuter. Första halvleken bjöd sedan på mycket flipperspel mellan lagen och vi i publiken fick inte se något vidare spel tyvärr.

I andra halvlek så kom Örebro SK igång och spelade mycket bättre än vad man gjort i första halvlek vilket var kul. Detta fick man utdelning när Mahmoud Madadi kvitterat till 1-1 i mitten av andra halvlek.

Läs också: Sverigecupen: BK Häcken klara för a-slutspel efter tre raka segrar

Häcken och Tobias Ekdahl ville dock något annat och kunde bara några minuter efter Örebros SK kvittering ta ledningen med 2-1. Tobias Ekdahl, tvåmålsskytt i dagens match. Det blev också slutresultatet och Häcken skall vara nöjda med sina tre poäng för något vidare spel bjöd man inte på tyvärr.

Läs också: Sverigecupen: Stabil laginsats gav BK Häcken segern mot Jarlabergs IF

Nu väntar Svalövs BK för BK Häcken och Örebro SK kommer att ställas mot Halmstad BK. Matcherna drar igång 11:30 här på Håstens IP.

Glöm inte att följa oss på sociala medier, länkar finner ni här nedan.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media