fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Sverigecupen: Andersson-Segerlind sköt segern till Örebro SK mot Kristianstad FC

Publicerad

den

Då har dom första kvartsfinalerna i Sverigecupen här i Karlstad spelats färdigt. I den ena kvartsfinalen ställdes Örebro SK mot Kristianstad FC och i den andra möttes IFK Lidingö och Segeltorps IF.

Jag valde att bevaka matchen mellan Örebro SK och Kristianstad FC. Det var Örebro SK som tog ledningen i första halvlek på straff förvaltad av anfallaren Herman Ragnarsson.

Det var en match där Örebro var det starkare laget och man var bättre i samtliga lagdelar men man hade svårt mot ett samlat Kristianstad-försvar.

Dom gångerna man lyckades skaka Kristianstad var genom omställningar med sina snabba anfallare.

Ställningen 1-0 stod sig till halvlek och tio minuter in andra halvlek kunde Örebro SK göra 2-0 via Joel Andersson-Segerlind på en fin soloprestation.

I slutet av matchen blev det nervigt då Kristianstad lyckades få till en kvittering och fick bra press på Örebro som hade stora problem.

Men matchen slutade 2-1 och Örebro är därmed klara för semifinal där dom möter vinnaren i matchen mellan AIK FF och Kalmar FF. Den matchen spelas imorgon och startar 10:00.

Segeltorps IF vann även sin kvartsfinal mot IFK Lidingö med 6-0 och väntas möta antingen Landskrona BoIS eller BK Häcken.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media