fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

BK Häcken flyttar upp Leonardo Farah Shahin ”Har jobbat hårt varje dag”

Published

on

”Jag vill spela i de stora ligorna – för de stora klubbarna” sade Leonardo Farah Shahin i en intervju vi gjorde med honom för två år sedan.

Läs också: Leonardo Farah Shahin: ”Jag vill spela i de stora ligorna – för de stora klubbarna”

Men om vi backar bandet lite. För fyra år sedan fick jag upp ögonen för Leonardo när han spelade Skadevi Cup med IFK Uddevalla. Leonardo var helt outstanding under turneringen och han var också anledningen till att jag började följa IFK Uddevalla på nära håll.

Åkte bland annat till slutspelet i Futsal som spelades i Helsingborg bara för att få se honom lira. Sedan dess har jag följt hans karriär och för två år sedan skrev han på för BK Häckens akademi för att idag skriva på för BK Häckens A-lag.

Idag blev det officiellt att BK Häcken signar ett treårsavtal med Leonardo Farah Shahin. Idag är jag stolt, oehört stolt över Leonardo! Han har jobbat oerhört hårt för det här och förtjänar verkligen det här.

Läs också: IFK Uddevallas stora talang Leonardo Shahin är klar för BK Häcken

– Detta är otroligt stort för mig och min familj, har jobbat hårt varje dag och detta är konsekvensen utav det. Samtidigt är detta bara början det är nu de riktiga jobbet börjar och ser fram emot allt, säger Leonardo Farah Shahin till Ungdomsfotboll.se.

Leonardo blir därmed den fjärde spelaren från BK Häckens akademi som bli uppflyttad till A-laget på två dagar. ÄNTLIGEN!

Önskar Leonardo all lycka till i Allsvenskan!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media