fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Utsiktens juniorer var fortfarande på semester

Published

on

Det är inte alltid så lätt att komma loss nu för tiden när man är pappa. Jag vill kunde så många matcher som möjligt men inser att det kan bli lite svårt.

Igår hade jag planerat att se Backa BK spela men det hann jag inte med tyvärr. Lika bra det kanske? Backa BK vann med hela 7-0. Antar att dom var så överlägsna att det inte ens hade vart kul att se matchen. Återigen, dom kommer att ta hem hela Div 7C, tro mig.

Lite senare hann jag dock se en match. Den mellan IK Kongahälla och Utsiktens BK juniorer på Kongevi. Jag var några minuter sen och då låg Utsikten redan under med 2-0. Utsikten såg mycket trötta ut och Kongshälla spelade bra. Kändes som att Utsikten fortfarande var på semester plus att alla spelare ville köra eget race.

Kongahälla utnyttjade detta och ledde med hela 4-1 när jag bestämde mig försatt åka hem. Lite chockad över hur Utsikten spelade, dom är mycket bättre än så. När jag kom hem så såg jag att Utsikten ändå ryckt upp sig och lyckats göra två mål till. Slutresultatet blev alltså 4-3 till Kongahälla.

Det fanns en spelare som imponerade på mig och det var nr 9 i Kongahälla, Christoffer Larsson. Fick reda på att han spelar med Kongahällas a-lag till vardags. Bra där!

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media