Connect with us

Pojkfotboll

Full pott för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan

Idag har det spelats många viktiga och spännande matcher runt om i landet. Dels gruppspel i Quality Hotel Cup, seriefinaler och kval till diverse serier.

Läs också: Andra raka segern för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan

Själv var jag på plats på Kållered Sportcenter när Kållered SK tog emot Utsiktens BK i den sista och avgörande matchen i kvalet till P17 Allsvenskan.

Kållered SK kom till matchen med en seger och en oavgjord och Utsiktens BK kom med två raka segrar. Kållered SK med fyra poäng och Utsiktens BK med 6 poäng. Spännande match väntade på Kållereds Sportcenter med andra ord.

Läs också: Drömstart för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan ”Vi kontrollerade matchen”

Dock var Utsiktens BK ett steg vassare i dagens match. Kändes som att man var lite bättre på varje position och det gjorde att man hade ett övertag större delen av matchen. Har hunnit se nästan alla deras matcher under detta kvalspel och jag måste säga att jag är väldigt imponerad över vilken hög nivå dessa spelare håller.

En spelare som verkligen stack ut och som fick ett stort utropstecken i mina anteckningar idag är Utsiktens nr 22, Lukas Johansson. Han stod för både 1-0 och 2-0 i dagens match. Skrev inte ner hans namn enbart för hans två mål i dagens match utan för att det är en striker av väldigt hög klass. Längesedan jag såg en sådan spelare med dom kvalitéerna han har. Bra där Lukas, fortsätt så!

Läs också: Ungdomsfotboll.se fyller 10 år

Matchen slutade sedan 3-0 till Utsiktens BK efter att Jack Staniforth tagit ett avslut och bollen träffat en Kållered spelare och i mål. Ett självmål helt enkelt.

Utsiktens BK tar full pott i detta kvalspel, vinner gruppen och förlänger säsongen med två veckor till. Nu väntar nämligen det sista kvalspelet för att kunna ta steget upp till P17 Allsvenskan.

Ber om att få återkomma med mer information om deras kval inom kort.

Bra jobbat Utsiktens BK! Ni har verkligen imponerat på mig under detta kvalspel. Grattis till gruppsegern, ni är grymma!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Populärt

Fotboll och studier kombineras i unikt koncept Fotboll och studier kombineras i unikt koncept

Fotboll och studier kombineras i unikt koncept  

Ungdomsfotboll

Dana Cup – en internationell ungdomsturnering av högsta klass Dana Cup – en internationell ungdomsturnering av högsta klass

Dana Cup – en internationell ungdomsturnering av högsta klass

Ungdomsfotboll

HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024 HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024

HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024

Flickfotboll

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Flickfotboll

Lev som ett fotbollsproffs och studera samtidigt

Ungdomsfotboll

Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper - här är första truppen Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper - här är första truppen

Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper

Flickfotboll

Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade

Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade

Pojkfotboll

46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön 46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön

46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet