fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Full pott för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan

Published

on

Idag har det spelats många viktiga och spännande matcher runt om i landet. Dels gruppspel i Quality Hotel Cup, seriefinaler och kval till diverse serier.

Läs också: Andra raka segern för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan

Själv var jag på plats på Kållered Sportcenter när Kållered SK tog emot Utsiktens BK i den sista och avgörande matchen i kvalet till P17 Allsvenskan.

Kållered SK kom till matchen med en seger och en oavgjord och Utsiktens BK kom med två raka segrar. Kållered SK med fyra poäng och Utsiktens BK med 6 poäng. Spännande match väntade på Kållereds Sportcenter med andra ord.

Läs också: Drömstart för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan ”Vi kontrollerade matchen”

Dock var Utsiktens BK ett steg vassare i dagens match. Kändes som att man var lite bättre på varje position och det gjorde att man hade ett övertag större delen av matchen. Har hunnit se nästan alla deras matcher under detta kvalspel och jag måste säga att jag är väldigt imponerad över vilken hög nivå dessa spelare håller.

En spelare som verkligen stack ut och som fick ett stort utropstecken i mina anteckningar idag är Utsiktens nr 22, Lukas Johansson. Han stod för både 1-0 och 2-0 i dagens match. Skrev inte ner hans namn enbart för hans två mål i dagens match utan för att det är en striker av väldigt hög klass. Längesedan jag såg en sådan spelare med dom kvalitéerna han har. Bra där Lukas, fortsätt så!

Läs också: Ungdomsfotboll.se fyller 10 år

Matchen slutade sedan 3-0 till Utsiktens BK efter att Jack Staniforth tagit ett avslut och bollen träffat en Kållered spelare och i mål. Ett självmål helt enkelt.

Utsiktens BK tar full pott i detta kvalspel, vinner gruppen och förlänger säsongen med två veckor till. Nu väntar nämligen det sista kvalspelet för att kunna ta steget upp till P17 Allsvenskan.

Ber om att få återkomma med mer information om deras kval inom kort.

Bra jobbat Utsiktens BK! Ni har verkligen imponerat på mig under detta kvalspel. Grattis till gruppsegern, ni är grymma!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss