fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson

Published

on

Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson

En spelare som jag fick upp ögonen för under förra säsongen var Utsiktens Lukas Johansson och sedan dess har jag gått runt och hoppats på att Utsiktens BK skall skriva avtal med honom. Nu i dagarna blev det officiellt att Utsiktens BK skriver A-lagskontrakt med Lukas Johansson, så häftigt!.

Läs också: Full pott för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan

Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson

Man har skrivit ett längre avtal med Lukas, ett avtal som sträcker sig över tre säsonger – till och med 2023. Det visar att man tror på honom och samtidigt vill ge honom lite tid att komma in i seniorfotbollen. Bra där!

– Lukas är en mycket talangfull forward med intressanta och utvecklingsbara egenskaper vilket han visat i våra akademilag. Han är ambitiös och har rätt skalle vilket gör att han har alla möjligheter att med fortsatt hårt arbete kunna bli en väldigt bra spelare” säger Utsiktens manager Bosko Orovic till klubbens hemsida.

Jag fick se honom briljera i kvalspelet när P17 tog sig till Allsvenskan och under försäsongen med A-laget har han varit med i fyra av fem matcher.

Läs också: Drömstart för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan ”Vi kontrollerade matchen”

– Utsikten är en perfekt miljö att utvecklas i och jag skall ge allt jag har för att lyckas. Det blir en anpassning till tempot och den fysiska hårdheten för mig. Jag är ganska fysisk redan men här behöver man verkligen vara med hundra procent hela tiden”, säger Lukas Johansson själv till Utsiktens hemsida.

Är oerhört glad för Lukas skull, önskar honom all lycka till i A-laget där jag är helt säker på att han kommer att göra succé och det skall bli kul att följa hans framfart. Kör hårt nu Lukas!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss