Connect with us

Ungdomsfotboll

Ungdomsfotboll.se fyller 10 år

10 år! Idag mina vänner, idag har jag bevakat och bloggat om ungdomsfotbollen i Sverige i hela 10 år! Det som började med att jag började följa och skriva om mina gamla adepter i BK Häcken till att idag haft Ungdomsfotboll.se som mitt heltidsjobb i fem år är helt galet.

Det var många som var skeptiska och negativa till bloggen i början (och kanske är det fortfarande) men precis som allt annat så gäller det att lyssna på sig själv och att vara villig att jobba hårt för det man själv tror på. Det är då framgång och resultat kommer, det kan jag lova er!

Och ja, jag ser det som en framgång. Fotboll är mitt största intresse, att ha fått äran att jobba med fotboll på heltid har alltid varit en dröm för mig. Att jag har lyckats skapa det här jobbet åt mig själv, det ser jag som en framgång och en dröm som gått i uppfyllelse. 

Vill med detta inlägg rikta ett stort tack alla spelare jag fått äran att följa under dessa 10 år. Tack även till alla ledare och tränare som välkomnat mig på sina planer och hemmaborgar. Tack till alla föräldrar och annat föreningsfolk för att ni läst mina inlägg och följt bloggens resa genom dessa år. Sist men inte minst, stort tack till alla sponsorer jag haft genom åren och som gjort denna resa möjlig.

All kärlek till er! Ni är bäst! Nu kör vi 10 år till va?

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Populärt

HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024 HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024

HJK Helsinki tog hem guldet i Lohilo Girls Elite Cup 2024

Flickfotboll

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Flickfotboll

Owen Southgate från NYSA Sweden Owen Southgate från NYSA Sweden

Lev som ett fotbollsproffs och studera samtidigt

Ungdomsfotboll

Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper - här är första truppen Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper - här är första truppen

Dags för F15-landslaget att spela sina första landskamper

Flickfotboll

Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade

Första landskamperna för P15–landslaget väntar ­– följande spelare har blivit kallade

Pojkfotboll

46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön 46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön

46 spelare kallade till F15–landslaget första läger på Bosön

Flickfotboll

Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering

Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering

Ungdomsfotboll

46 spelare kallade till P15–landslagets första läger på Bosön 46 spelare kallade till P15–landslagets första läger på Bosön

46 spelare kallade till P15–landslagets första läger på Bosön

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet