fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Ungdomsfotboll.se fyller 10 år

Published

on

10 år! Idag mina vänner, idag har jag bevakat och bloggat om ungdomsfotbollen i Sverige i hela 10 år! Det som började med att jag började följa och skriva om mina gamla adepter i BK Häcken till att idag haft Ungdomsfotboll.se som mitt heltidsjobb i fem år är helt galet.

Det var många som var skeptiska och negativa till bloggen i början (och kanske är det fortfarande) men precis som allt annat så gäller det att lyssna på sig själv och att vara villig att jobba hårt för det man själv tror på. Det är då framgång och resultat kommer, det kan jag lova er!

Och ja, jag ser det som en framgång. Fotboll är mitt största intresse, att ha fått äran att jobba med fotboll på heltid har alltid varit en dröm för mig. Att jag har lyckats skapa det här jobbet åt mig själv, det ser jag som en framgång och en dröm som gått i uppfyllelse. 

Vill med detta inlägg rikta ett stort tack alla spelare jag fått äran att följa under dessa 10 år. Tack även till alla ledare och tränare som välkomnat mig på sina planer och hemmaborgar. Tack till alla föräldrar och annat föreningsfolk för att ni läst mina inlägg och följt bloggens resa genom dessa år. Sist men inte minst, stort tack till alla sponsorer jag haft genom åren och som gjort denna resa möjlig.

All kärlek till er! Ni är bäst! Nu kör vi 10 år till va?

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media