Connect with us

Ungdomsfotboll

Ungdomsfotboll.se fyller 10 år

10 år! Idag mina vänner, idag har jag bevakat och bloggat om ungdomsfotbollen i Sverige i hela 10 år! Det som började med att jag började följa och skriva om mina gamla adepter i BK Häcken till att idag haft Ungdomsfotboll.se som mitt heltidsjobb i fem år är helt galet.

Det var många som var skeptiska och negativa till bloggen i början (och kanske är det fortfarande) men precis som allt annat så gäller det att lyssna på sig själv och att vara villig att jobba hårt för det man själv tror på. Det är då framgång och resultat kommer, det kan jag lova er!

Och ja, jag ser det som en framgång. Fotboll är mitt största intresse, att ha fått äran att jobba med fotboll på heltid har alltid varit en dröm för mig. Att jag har lyckats skapa det här jobbet åt mig själv, det ser jag som en framgång och en dröm som gått i uppfyllelse. 

Vill med detta inlägg rikta ett stort tack alla spelare jag fått äran att följa under dessa 10 år. Tack även till alla ledare och tränare som välkomnat mig på sina planer och hemmaborgar. Tack till alla föräldrar och annat föreningsfolk för att ni läst mina inlägg och följt bloggens resa genom dessa år. Sist men inte minst, stort tack till alla sponsorer jag haft genom åren och som gjort denna resa möjlig.

All kärlek till er! Ni är bäst! Nu kör vi 10 år till va?

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Populärt

Se grupperna till P16 nationell 2022 Se grupperna till P16 nationell 2022

Se grupperna till P16 nationell 2022

Pojkfotboll

Jardell Kanga Jardell Kanga

Jardell Kanga är klar för Bayer Leverkusen

Pojkfotboll

Utsiktens BK P19 Utsiktens BK P19

Här är alla grupperna till Ligacupen 2022

Pojkfotboll

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

Pojkfotboll

IFK Göteborg Filippa Hopkins IFK Göteborg Filippa Hopkins

Möt IFK Göteborgs Filippa Hopkins

Flickfotboll

Första landslagslägret för flickor födda 2006 Första landslagslägret för flickor födda 2006

Första landslagslägret för flickor födda 2006

Flickfotboll

Landskamper för F05-landslaget Landskamper för F05-landslaget

Landskamper för F05-landslaget

Flickfotboll

Dags för P05-landslaget att samlas igen Dags för P05-landslaget att samlas igen

Dags för P05-landslaget att samlas igen

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet