fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Utbildningsvecka med Hönö IS

Publicerad

den

För er som inte vet så jobbar jag som föreningsutvecklare i Hönö IS. I mitt uppdrag ligger bland annat att planera och genomföra en utbildningsvecka med ledarna i Hönö IS. Detta är nytt för föreningen och utbildningsveckan innebär också att det är en träningsfri vecka. Alla lagen har ställt in sina träningar för att ledarna skall kunna gå på alla utbildningarna. VI bjöd även in andra föreningar i området så totalt fick vi 54 ledare från 5 olika föreningar. Riktigt kul!

Under året har jag hört mig för med ledarna om vilka utbildningar dom skulle vilja gå och detta blev resultatet.

Vi drog igång vår utbildningsvecka genom att bjuda in Johan Nexborn från Fotboll2000. Mitt önskemål var att utbildningen skulle fokusera på spelsinne/kombinationsspel. Ett upplägg som jag verkligen rekommenderar. Kolla gärna in http://www.fotboll2000.se och deras upplägg.

Tisdagen bjöd på en föreläsning om tejpning/skador med Göran Fridlund. Är oerhört imponerad över Görans sätt att föreläsa och genomföra en utbildning. Denna gång hade vi 27 ledare som fick tejpa och lära sig allt om skador samt skadeförebyggande träning. Vill ni ha kontaktuppgifter till Göran så maila mig på rudy @ rudyalvarado.com

I skrivande stund så sitter vi här på Bergagårdsskolan och genomför BAS1-utbildningen under ledning av Leif Sjöqvist från Hisingsbacka FC.

Hur ser det ut med utbildningar i er förening? Har ni någon utbildningsvecka? Har ni några föreläsare ni skulle vilja rekommendera? Kommentera gärna här nedan.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media