fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Tung dag för Hisingsbacka FC

Published

on

Idag var ingen bra dag för Hisingsbackas herrlag, två matcher och två förluster. Man hade bokat in två träningsmatcher denna dag och det visade sig inte bli så lyckat. Dels fanns det egentligen inte spelare till båda matcherna utan man fick låna in juniorer samt en förälder som fick ställa sig i mål i ena laget.

Jag bestämde mig för att se den mot Lilla Träslöv från VarbergGratts Arena. Om vi går tillbaka till förra vecka då Hisingsbacka mötte division 2 laget Lärje/Angered och jämför med matchen idag så var det en väldigt stor skillnad. Förra matchen så spelade dom bra fotboll, bjöd på underhållning och framför allt så rullade dom boll på marken.

Idag gjorde Hisingsbacka precis tvärtom. Det var faktiskt helt bedrövligt om jag får säga mitt. Man förlorade matchen med hela 1-4. Lilla Träslöv var inte mycket bättre dom men detta spelet passade dom perfekt. Det finns en del att fundera över och jag hoppas att dom återgår till det spelet man hade mot Lärje/Angered.

Den andra matchen mot Croatia BK förlorade man med 7-3.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss