fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Tävlingen avslutad & vinnaren av en FUTCHI Rebounder är…

Publicerad

den

För en vecka sedan släppte jag en video på bloggens Youtube-kanal från Göteborg Futchi Cup som avgjordes på Heden. Vinnarna av Göteborg Futchi Cup blev Adam Goncalves från GAIS och Micky Negasi från BK Häcken.

Läs mer här: Adam Goncalves (GAIS) & Micky Negasi (BK Häcken), Göteborgs första Futchi mästare

I videon gick jag också ut med en tävling där men kunde vinna en FUTCHI Rebounder och nu har jag utsett vinnaren. Ber om ursäkt att det dröjt men jag har haft en massa problem med tekniken under helgen .

Vinnaren av FUTCHI Rebounder blev: Sebastian Saving

Så här skrev Sebastian i sin motivering om varför just han skulle vinna en FUTCHI Rebounder:
Jag skulle gärna vilja ha en Futchi Rebounder just för att jag är fotbollsgalen och jag strävar alltid efter att bli bättre. Jag kan stå flera timmar nere på tomten och dribbla, skjuta, passa osv. En Futchi Rebounder skulle komma till stor användning då den skulle utveckla mig som fotbollsspelare men också låta mig ha jäkligt kul med polarna!

Vi säger stort grattis till Sebastian Saving och passar även att tacka övriga tävlande. Vi kommer att tävla ut fler FUTCHI Rebounders så håll utkik här på bloggen för mer information.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media