Connect with us

Uncategorized

Tack Utsiktens BK, nu väntar nya uppdrag!

När jag tackade ja till mitt tränaruppdrag i Utsiktens juniorer så var det på villkoren att jag skulle vara när tiden räckte till. Tyvärr blev det inte så många gånger för min del vilket jag personligen tycker är tråkigt. Men tyvärr räckte inte tiden till denna gången.

Utsiktens juniorer har en väldigt intressant trupp, tyvärr tappar många vilka nyckelpersoner inför nästa år. Jag hoppas att dom lyckas få in nya spelare med lika stor potential som dom som lämnar. Målsättningen var att gå upp till juniorklass div 1 nästa år och det lyckades vi inte med. Vi kom på en andra plats vilken är inte helt dåligt det heller men med tanke på målet vi hade så är det ett misslyckande.

Nu har nya ledare kommit in i ledarstaben vilket jag tycker är mycket bra. Alltid bra att vara flera ledare i en trupp, speciellt i en juniortrupp. I och med det så kände jag att jag inte ville stå i vägen då jag inte har tiden. Bättre att dom gör upp en plan för nästa år utan mig. Därför har jag nu i dagarna hoppat av mitt uppdrag som tränare för Utsiktens juniorer.

Jag tackar för den lilla tiden jag fick med laget, det var mycket givande. Nu väntar nya spännande uppdrag, dock inget tränaruppdrag utan ett styrelseuppdrag som jag tänker satsa 100% på! Sedan tänker jag också satsa ännu mer på bloggen, nästa år kommer bli riktigt bra.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson

Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson

Pojkfotboll

Följande lag väntar för Utsiktens BK i sista kvalspelet till P17 Allsvenskan

Pojkfotboll

Stor uppvisning av Youssef Fayad när GAIS tog ett steg närmare P19 Allsvenskan

Pojkfotboll

Full pott för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan

Pojkfotboll

Andra raka segern för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan

Pojkfotboll

Drömstart för Utsiktens BK i kvalet till P17 Allsvenskan “Vi kontrollerade matchen”

Pojkfotboll

Dags för kvartsfinaler i DM

Pojkfotboll

Bra start av Utsiktens BK i P19-serien – tog en trygg seger mot FC Trollhättan

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet