fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Tack för en bra turnering Ytterby Cup!

Published

on

I helgen spelades dom sista matcherna i Ytterby Cup. Jag var där några timmar på söndagen för att kolla in bland annat Hisingsbacka FC och Backa BK.

Hisingsbackas båda herrlag och damlaget hade gått vidare till slutspelet vilket var otroligt kul. I ett slutspel väntar ju alltid svårare motstånd vilket Hisingsbacka FC fick erfara. Ena laget vann sin grupp och det andra laget förlorade båda sina matcher tyvärr. I semifinalen väntade Ahlafors för ena Hisingsbacka laget, en match man förlorade med 2-0.

Damlaget gick desto bättre, man tog sig hela vägen till final där Lindome väntade. Jag hann se några av Lindomes matcher och jag måste säga att jag blev väldigt imponerad. Vilket lag dom har, riktigt bra. Hisingsbacka FC förlorade med hela 7-0 i finalen, men vad gör det. En silvermedalj är inte dåligt det heller.

****

Backa BK spelade bra och gjorde också bra ifrån sig även om det inte gick hela vägen denna gången. Man får inte glömma att man spelar i div 6 till vardags. Man lyckades till exempel göra det väldigt svårt för Ahlafors som till vardags spelar i div 3. Det kommer att bli riktigt kul att följa Backa BK och deras resa i div 6 i år.

****

Grattis till Gunnilse IS och Angered United som vann herrjuniorklassen respektive damjuniorklassen.

****

Måste även tacka Ytterby IS för en mycket bra turnering!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss