fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Sanktan: Guldfavoriterna Eriksberg vinner semifinalen med 6-0

Publicerad

den

Vad skall man säga? Visst, jag fick intrycket att man var nervösa och att dom hade mycket respekt för motståndet inför dagens match. Men när matchen väl börjat, då syntes inget av detta till.

Eriksberg som är en av favoriterna att ta hem hela Sanktan vann semifinalen över IK Zenith med hela 6-0. Det fanns egentligen inte så mycket mer att säga än att Eriksberg är riktigt, riktigt bra. Dom är helt överlägsna och jag har svårt att se att man förlorar eller får det svårt i finalen.

Jag har alltid lyft spelarna och tänker fortsätta göra det. Men jag måste ge en stor eloge till Eriksbergs ledarstab med Maria Nylander i spetsen. Hon tillsammans med sina kollegor har gjort ett fantastiskt jobb med dessa tjejer och har gett dom en otroligt fin utbildning. Det är nästan så att dom förtjänar ett helt eget inlägg. Bra jobbat!

Målskyttar i dagens match blev: Moa Helgesson 1, Evelina Kosterhed 2, Chelsie Svensson 1, Amanda Hjelle 1 och Zenith gjorde ett självmål.

En spelare som förtjänar all uppmärksamhet är Eriksbergs Amanda Hjelle. En otrolig duktig spelare, en kämpe, en lagspelare & idag blev hon utsedd till Matchens lirare. Välförtjänt!

amanda

Eriksbergs IF kommer att ställas mot Ytterby IS i finalen på lördag. Finalen startar 18:30 på Valhalla IP. Ni kommer väl?

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Kommentar

1 Kommentar

  1. trodde qviding skulle vinna

    okt 18, 2013 at 9:09 e m

    Vad hände med qviding? blev dem totalt överkörda av ytterby? kan du inte skriva lite om matchen om du såg den??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media