fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Andrea Pajovic tar klivet in i seniorfotbollen – klar för Jitex

Published

on

För snart fyra år sedan fick jag upp ögonen för Andrea Pajovic som då tillhörde Eriksbergs IF. Om jag inte minns helt fel så var det under en futsalmatch inne i Lundbystrandshallen. Sedan dess har jag haft äran att följa hennes karriär på nära håll och nu är hon klar för Jitex.

Läs också: Andrea Pajovic klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Efter Eriksbergs IF blev det Kopparsbergs/Göteborg FC och deras F19-lag för Andrea. Hon har under dom senaste åren även hunnit representera F02-landslaget och har sju ungdomslandskamper på cv:t.

För två dagar sedan blev hon presenterad av Elitettan-klubben Jitex Mölndal BK och lämnar därmed ungdomsfotbollen för seniorfotbollen.

Det känns riktigt bra och jag är supertaggad på den här säsongen med Jitex Mölndal BK, säger Andrea Pajovic till Jitexs hemsida.

Läs också: En liten pratstund med Andrea Pajovic efter distriktsungdomsturneringen

– Jätteroligt att Andrea valt att spela med oss i år. Andrea är en spelare med bra försvarsteknik som ska bli riktigt intressant och följa under året hur hon utvecklas på högre nivå i Elitettan. Jag är helt övertygad om att hennes utveckling kommer ta stora steg framåt, säger Jitex sportchef Malin Fors till klubbens hemsida.

Det skall bli väldigt kul att se Andrea Pajovic spela i Jitex Mölndal BK och jag önskar henne all lycka till.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media