fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Ronneby BK:s talang Riad Shehu inbjuden till provspel med Feyenoord

Publicerad

den

Under Future Cup tidigare i år fick jag se Rödeby AIF vinna Future Cup. Rödeby AIF imponerade stort på mig och laget har många duktiga spelare. En av dom duktiga spelarna är Jerry Schylström som var en väldigt viktigt pjäs när man vann Future Cup.

Läs också: Vi vann Future Cup 2016 

I somras fick jag se laget spela Sverigecupen i Karlstad. Tyvärr har Jerry varit skadad nästan hela året och var inte med och spelade i Karlstad. Tråkigt och jag passar samtidigt på att skicka en krya på dig hälsning till honom.

Under Varberg Elit Cup fick jag se Rödeby AIF igen och jag hade hoppats på att Jerry Schylström skulle spela men tyvärr var han inte redo för spel då. Men då fanns det en annan spelade som fångade mitt intresse. Han heter Riad Shehu och hade mer eller mindre lekstuga under Varberg Elit Cup. En oerhört vass anfallare, vänsterfotad och oerhört teknisk. Han var inlånad till turneringen från hans klubb Ronneby BK.

Läs också: Varberg Elit Cup: Rödeby AIF & Hammarby IF klara för final

Efter sin fina insats under Varberg Elit Cup blev han kontaktad för att provspela för den Holländska storklubben Feyenoord. Riktigt kul!

Rapporterna säger att tränarna var väldigt nöjda med Riad Shehu och vill gärna följa hans utveckling. Hans fina prestation under provträningen gjorde även att klubben vill bjuda dit honom nästa år igen.

Är oerhört glad för Riad Shehu och det skall bli kul att följa hans utveckling framöver.

Han har under helgen spelat GAIS Open med Kalmar FF. Laget är nu klara för final och den finalen startar klockan 14:00 på Valhalla. Motståndet kommer IF Brommapojkarna att stå för.

Önskar Riad Shehu och Kalmar FF all lycka till!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media