fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Vi vann Future Cup 2016

Publicerad

den

Då var Future Cup över för den här gången. Jag vill passa på att tacka arrangörerna för en oerhört proffsig och väl genomförd turnering. Vill även passa på att tacka alla spelare, ledare och lag för dom här dagarna.

Den här veckan har fått mig att bli nyfiken på fler lag och spelare bland annat. Solängens BK pojkar födda 2002 är ett lag som jag kommer följa framöver för att ta ett exempel. Har aldrig sett dom innan och blev positivt överraskad när jag såg dom spela mot Kalmar FF.

Sedan har vi vinnarna av P01-klassen Landskrona BoIS som är ett oerhört starkt lag som jag gärna ser mer av i framtiden. Och som ni har kunnat läsa i tidigare inlägg så är jag lite besviken på mig själv över att jag inte sett GAIS P-01 spela tidigare. Vilka individuellt skickliga spelare det laget besitter. Dom spelarna tänker jag definitiv följa i framtiden.

Är väldigt glad över att jag följt P01 och F01-klassen då både Elitpojklägret och Elitflicklägret väntar för många av dessa spelare. Kul att ha sett dom före många andra.

Detta för att nämna några av mina tankar från turneringen, nu till vinnarna!

Här är vinnarna av Future Cup 2016.

Pojkar 2002

Rödeby AIF

Flickor 2002

Aab Fodbold

Pojkar 2001

Landskrona BoIS

Pojkar 2000

IF Lödde

Flickor 2000 – 1998

LB07

****

Vi säger stort grattis till alla vinnarna och tackar för att ni följt vår bevakning av Future Cup 2016.

Glöm inte att följa oss på sociala medier. Länkar finner ni här nedan.

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media