fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Även Girls Elite Cup tvingas ställa in

Published

on

Tidigare har jag kunnat berätta att om att Future Cup ställer in sin turnering och jag har sedan dess haft kontakt med flera cuparrangörer för att höra vad status är hos dom.

Läs också: Future Cup ställer in fotbollsfesten! ”Hälsa och er säkerhet kommer i första hand”

Idag kom ett pressmeddelande från Girls Elite Cup som skulle ägt rum mellan den 28-29 mars också ställs in pga det rådande läget kring Corona-viruset.

– Ett extremt tråkigt, men samtidigt självklart, beslut under rådande omständigheter. Efter 10 månaders planeringsarbete och förberedelser såg vi alla fram emot den bästa upplagan av Girls Elite Cup hittills. Vi hoppades in i det sista att vi skulle kunna genomföra turneringen men konsekvenserna av Corona virusets utveckling har nu blivit alldeles för stora. Hälsa, risk för ökad smittspridning samt medverkande lags säkerhet måste gå före allt annat, säger Girls Elite Cups projektledare Mats Danielsson.

Läs också: Bloggen fyller 10 år & åker på turné – se vilka turneringar vi skall besöka i år

Lider med Girls Elite Cup och alla andra cuparrangörer runt om i landet som tvingas ställa in. Nu får vi hålla tummarna att detta går över snart och att vi kan få åka på vår turné som planerat.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media