fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Respekt: ÖIS P-99 vann stabilt efter övertygande andra halvlek

Publicerad

den

För tredje gången idag har vi fått en segrare. Örgryte IS vann relativt enkelt mot Gais och tog med guldet i RESPEKT2014 till Öisgården.

Första halvlek var trög och lagen hade mest ett ställningskrig på mittfältet där Örgryte försökte rulla boll men där Gais ofta stängde ytorna bra.

I andra halvlek var Örgryte piggare och skapade en del farliga chanser, till sist kom också målet och strax därpå även 2-0.

Gais försökte skapa men det tog ofta stopp innan man kom in på den sista tredjedelen av planen och ÖIS kunde byta in i stort sett hela bänken och låta alla få känna av hur det kändes att spela den första finalen i RESPEKT för P-15.

ÖIS övertygade kraftigt och det märktes att man behövde den här segern efter den snöpliga förlusten mot Qviding tidigare i höst som gjorde att enbart kom på en andraplats samtidigt som Qviding tog över serieledningen och vann.

Grattis Örgryte IS och lycka till alla duktiga killar, ett extra tack till Joel Mumbongo som ställde upp på en intervju där han bland annat pratar om sin framtid och utlandsäventyr.

Se videointervjun med Joel Mumbongo här: http://www.facebook.com/RudyAlvaradocom

//Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media