Connect with us

Pojkfotboll

Qvidings Flamur Tahiri hade stor uppvisning mot Assyriska

Det var ett tag sedan jag var ute och kollade på matcher. Idag fann jag äntligen lite tid för att se lite ungdomsfotboll. Jag valde att se matchen mellan Assyriska BK och Qviding FIF P-99 på Ruddalen.

I första halvlek bjöds jag på väldigt bra fotboll av Assyriska BK. Man kontrollerade hela matchen och spelade stundtals ut Qviding FIF. Förra säsongen så fick jag se Assyriska spela för första gången och gillade direkt det jag såg. Idag fick jag se ett ännu bättre och mognare Assyriska spela på Ruddalen, i alla fall i första halvlek. Assyriska lyckades också ta ledningen i första halvlek men strax därefter kvitterade Qviding.

I andra halvlek så tappade Assyriska allt, precis allt. Man tappade sin taktik, man tappade sitt spel och man tappade orken. Qviding fick igång sitt spel och körde faktiskt över Assyriska totalt. En av spelarna som låg bakom denna överkörning var Qvidings duktiga anfallare Flamur Tahiri. Han stod för 3 mål i dagens 1-6 seger.

Qviding P-99 är ett lag jag tyvärr inte har hunnit följa under säsongen, men idag fick jag äntligen se detta duktiga lag. Laget innehåller många duktiga spelare vilket var kul att se. Några av dom var målvakten (kan någon ge mig namnet på honom?), Armel Zola, Liiban Dhoore och Flamur Tahiri. 

Jag hoppas verkligen att Assyriska fortsätter att spela sitt spel och utvecklar det. Ni har något riktigt bra på gång. Till Qviding vill jag tacka för den fina uppvisningen idag. Till alla andra lagen i serien, se upp för Flamur Tahiri.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Taylor Nilsson klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Sarah Berkling till Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Dags för kvartsfinaler i DM

Pojkfotboll

Athletic FC Göteborg bjöd på en fin uppvisning mot BK Häcken

Pojkfotboll

Utsiktens BK tog emot BK Häcken på ett soligt Ruddalen

Pojkfotboll

Qvidings träning bjöd på bra tempo, massvis med glädje och ett underbart väder

Flickfotboll

Sarah Berkling lämnar Lerum för Qviding

Flickfotboll

IFK Göteborgs lagkapten Ali Zenoozi om gårdagens match mot Karlslunds IF

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet