fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Paulina Longum, lägg det namnet på minnet

Publicerad

den

Klockan 12:00 började finalen i Hisingsmästerskapen mellan Hisingsbacka Fc och Kärra KIF damer. Jag begav mig dit för att kolla på matchen i hopp om att få Hisingsbacka ta hem mästerskapet.

Jag vet att Kärra är bra, riktigt bra till och med men jag trodde ändå att Hisingsbacka skulle vara starkare. Hisingsbacka förlorade finalen med 3-0 och det var mer eller mindre rättvist.

Här kommer vi till det bästa i hela matchen. Det fanns ett stort utropstecken i matchen och det var Kärras Paulina Longum (född 1998). Hon hade mer eller mindre lekstuga ute på högerkanten. Kom till flera farliga avslut och gjorde både 1-o och 2-0 till Kärra. Hon gjorde även assist till 3-0 målet. Målskytt här blev Pernilla Sennevald (född 1997).

Paulina känns som en sådan spelare som kommer att gå långt om hon fortsätter med fotbollen. Och det känns otroligt kul att ha uppmärksammat henne här på bloggen först av alla. Lägg namnet på minnet.

Det är inget snack om saken, Kärra har något riktigt bra på gång på damsidan. Riktigt kul och stort grattis till segern!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media