fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Mark Fezarit bakom segern ikväll igen

Published

on

Precis hemkommen från Hisingsmästerskapen och kvartsfinalen mellan Hisingsbacka FC och Finlandia/Pallo. En match som Hisingsbacka bara var tvungen att vinna. Men inför matchen så saknades sju spelare i Hisingsbacka, många borta på grund av sjukdom eller skador.

Men man lyckas ändå vinna matchen med 1-0 och man spelade någorlunda bra. Stundtals var det faktiskt bedrövligt men jag tyckte att dom höjde sig i andra halvlek. Det var också då Hisingsbacka tog ledningen med 1-0 genom Mark Fezarit. Kul att Mark gjorde det igen, han gjorde även 1-0 målet mot Vardar/Makedonija i åttondelsfinalen.

I andra halvlek var det också mestadels spel mot ett mål. Tyvärr hade inte Finlandia/Pallo så mycket att komma med. Deras målvakt imponerade dock, gjorde många bra räddningar.

Härligt att man ändå vinner matcher där man inte spelar så bra. Viktigt! Nu får vi se vilka som väntar i semifinalen, troligtvis blir det Torslanda IK.

//Rudy Alvarado

 

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss