Connect with us

Flickfotboll

Lisa Palm lämnar Öckerö IF, klar för Division 1-klubb

Bloggen är inne på sitt sjunde år och en av dom roliga sakerna är att jag har fått möjligheten att följa så många spelare och deras karriären under dessa sju år.

En av dom spelarna är Lisa Palm som även blev vald till Årets spelare 2015 av er bloggläsare. Min första kontakt med Lisa var när jag fick äran att hoppa in som gästtränare för duktiga Hönö/Björkö (Ett samarbete mellan Hönö IS, IFK Björkö och Öckerö IF). Efter det har jag följt både lagets och hennes karriär. Fick även möjligheten att vara tränare för henne när projektet Skärgården FC drog igång för något år sedan.

Läs också: Lisa Palm & Kevin Enkido Yakob framröstade till Årets spelare 2015

Lisa Palm har Öckerö IF som moderklubb och valde att spela kvar i föreningen när Hönö/Björkö lades ner och många av spelarna sökte sig till Jitex Mölndal BK och Hovås Billdal IF. Ett klokt val?

Under den tiden var det många klubbar som drog i henne men hon valde alltså att stanna kvar i Öckerö IF. Under tiden i Öckerö så tränade hon och spelade matcher med Kopparberg/Göteborgs FC F19.

Läs också: Jag pratar framgång, fotbollsfilosofi & futsal med Hönö/Björkös Lisa Palm

Något som jag har missat kring Lisa Palm är att hon nu är klar för spel i Division 1 med Qviding FIF och så här beskriver deras huvudtränare Torbjörn Sträng deras nyförvärv:

– Lisa är en mycket lovande spelare som har många styrkor: bland annat speluppfattning, teknik och enorm energi. Hon kommer att kunna ta stora kliv med oss i Qviding. Vi är väldigt glada att ha henne hos oss, vi kommer att göra allt för hon ska kunna fortsätta sin fotbollsresa emot sin fulla potential på bästa sätt, säger Torbjörn Sträng till Qvidings hemsida.

Läs också: Hönö/Björkö återförenas, seriepremiär mot IFK Göteborg den 18 november

Personligen trodde jag att Lisa Palm skulle välja spel med gamla laget Hönö/Björkö som nu har gått ihop för att spela division 4 tillsammans. Smart av Lisa Palm och stå emot den frestelsen och se vad som är bäst för hennes karriär. Önskar Lisa all lycka till i sin nya klubb.

Se en videointervju med Lisa Palm här:

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Andrea Pajovic tar klivet in i seniorfotbollen – klar för Jitex

Flickfotboll

Taylor Nilsson klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Sarah Berkling till Kopparbergs/Göteborg FC

Flickfotboll

Ta din fotboll till nästa nivå – Jitex bjuder in till provträningar

Flickfotboll

Guld till Jitex Mölndal BK i Quality Hotel Cup

Flickfotboll

Jitexs Matilda Larsson får fortsatt förtroende i landslaget

Flickfotboll

Sävedalens IF klara för Division 1

Flickfotboll

Spring för Frida – spring för dom som inte kan

Ungdomsfotboll


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet