fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Lerkils IF besegrade Solängens BK i seriens andra omgång

Published

on

För snart en vecka sedan var jag och tittade på matchen mellan Hisingsbacka FC och Lerkils IF Gratts Arena. En match som Hisingsbacka FC vann med 3-0 och då var det inget snack om vilket lag som var det bäst på plan.

Läs också: Eskandari, Kundo & Zelner bakom segern när Hisingsbacka FC vann premiären

Men som jag skrev i det inlägget så var jag väldigt nyfiken på Lerkils IF som jag inte sett tidigare. Tyvärr var Hisingsbacka FC alldeles för bra i den matchen och lät inte Lerkils IF komma in i matchen.

Men igår var det dags för Lerkils IF att spela sin andra match i serien och man ställdes mot duktiga Solängens BKÄngåsvallen. Den här gången var Lerkils IF med i matchen från början och man kunde ta ledningen med 1-0 efter bara två minuter, målskytt Oskar Käll.

Läs också: Göteborg Cup: Wow, Solängens BK P-02 vet hur fotboll skall spelas

I den 38:e minuten kunde Filip Andersson utöka Lerkils IF ledning till 2-0 på straff och Alexander Jernberg gjorde 3-0 några minuter senare. Solängens BK kunde reducera till 3-1 i slutminuterna via Sharmarke Dirir men man kom närmare än så och Lerkils IF vann matchen med 3-1 till slut.

Starkt jobbat Lerkils IF och det skall bli kul att följa er framöver.

//Rudy Alvarado

Foto: Lerkils IF

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media