fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Hisingsbackas juniorer klara för Division 1, grattis till seriesegern

Published

on

En annan match som jag har sett framemot denna veckan var seriefinalen mellan Hisingsbacka FC och Ale United. Ale United som imponerat den här säsongen och ledde serien med 35 poäng inför kvällens drabbning. Hisingsbacka hade 33 poäng och skulle vid vinst gå om Ale United.

Jag vet att Hisingsbacka hade respekt för Ale United då man förlorat mot dom i våras. All spelare i Hisingsbacka var tillgängliga och man flyttade även ner alla spelare från a-laget inför kvällens match. Man gjorde det mycket bra taktiskt och lyckades bland annat ta bort duktige Bojan Ilic totalt från matchen. Så här bra som Hisingsbacka var idag har jag aldrig sett dom tidigare, bra jobbat!

I halvlek stod det 1-1 mellan lagen efter en mycket jämn och spännande första halvlek. I andra så var Hisingsbacka det bättre laget helt klart. Man skapade flest chanser, lyckades ta ledningen genom Mark Fezarit och öka på ledningen till 3-1 genom Kristopher Da Graca. Detta var Da Gracas andra mål för kvällen.

koffe_mark

Jag minns när jag stod och pratade med Hisingsbackas tränare Leif Sjöqvist inför säsongen. Då pratade vi bland annat om att det hade vart kul att gå upp till Junior Pojkar Division 1 och det var också målsättningen i år. Så jag vill passa på att gratulera Hisingsbackas juniorer till en mycket bra genomförd säsong och önskar er all lycka till i division 1 nästa år.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media