fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Hisingsbackas juniorer klara för Division 1, grattis till seriesegern

Publicerad

den

En annan match som jag har sett framemot denna veckan var seriefinalen mellan Hisingsbacka FC och Ale United. Ale United som imponerat den här säsongen och ledde serien med 35 poäng inför kvällens drabbning. Hisingsbacka hade 33 poäng och skulle vid vinst gå om Ale United.

Jag vet att Hisingsbacka hade respekt för Ale United då man förlorat mot dom i våras. All spelare i Hisingsbacka var tillgängliga och man flyttade även ner alla spelare från a-laget inför kvällens match. Man gjorde det mycket bra taktiskt och lyckades bland annat ta bort duktige Bojan Ilic totalt från matchen. Så här bra som Hisingsbacka var idag har jag aldrig sett dom tidigare, bra jobbat!

I halvlek stod det 1-1 mellan lagen efter en mycket jämn och spännande första halvlek. I andra så var Hisingsbacka det bättre laget helt klart. Man skapade flest chanser, lyckades ta ledningen genom Mark Fezarit och öka på ledningen till 3-1 genom Kristopher Da Graca. Detta var Da Gracas andra mål för kvällen.

koffe_mark

Jag minns när jag stod och pratade med Hisingsbackas tränare Leif Sjöqvist inför säsongen. Då pratade vi bland annat om att det hade vart kul att gå upp till Junior Pojkar Division 1 och det var också målsättningen i år. Så jag vill passa på att gratulera Hisingsbackas juniorer till en mycket bra genomförd säsong och önskar er all lycka till i division 1 nästa år.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media