fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Hisingsbacka FC vann med 7-1 mot Säve SK

Published

on

Klockan 11:30 satte träningsmatchen mellan Hisingsbacka FC och Säve SKKlarebergsvallen. Vi fick otroligt fint väder och allt var uppgjort för att bjudas på riktigt bra fotboll.

Säve SK började i ett högt tempo och spelade bra men tappade det ganska fort tyvärr. Hisingsbacka hade svårt att få igång spelet men arbetade upp det desto längre matchen gick. Matchen slutade 7-1 till Hisingsbacka FC, tråkigt när det blir sådana siffror men extra kul att Hisingsbacka fick göra så många mål.

Extra kul är att Hisingsbackas nyförvärv Abdullah ”Abbe” Dereli fick göra hattrick. Han kommer att bli årets stora utropstecken i Div 4, det kan jag lova er. Men Hisingsbackas Manner Pineda var inte sämre han, även han gjorde ett hattrick. Alexander Alvarado fick också vara med i målprotokollet.

Trots att laget saknade runt sex spelare idag så spelar dom riktigt bra. Nästa match för Hisingsbacka är nästa lördag och då står Lärje/Angered för motståndet.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media