fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Hisingsbacka FC upp som tvåa i Div 4 efter dagens vinst!

Published

on

Idag var det derbydags på Backavallen. IF Vardar/Makedonija tog emot Hisingsbacka FC, första derbyt för året. Hisingsbacka FC som vunnit fyra matcher och förlorat en kom med ny energi till denna matchen. IF Vardar/Makedonija har haft desto svårare i serien, man kom till matchen med två vinster och tre förluster.

Det var kanske inte den bästa matchen hittills, det var tråkig och svår att få någon grepp om egentligen. Jag tycker personligen att IF Vardar/Makedonija har bra spelare men spelar en riktigt tråkig och dålig fotboll. Hade man velat spela fotboll istället för att sparka fotboll så hade man kommit mycket högra upp i tabellen.

Hisingsbacka FC började matchen väldigt bra, man skapade chanser direkt men sedan så gick dom ner i tempo. Varför vet jag inte? I 30 minuten lyckas dock Hisingsbacka FCs Manner Pineda göra 0-1 och sedan var matchen Hisingsbacka FCs. Man gjorde strax därpå även 0-2 genom Andreas Johansson.


Hisingsbacka FC, Manner Pineda

Även om Hisingsbacka FC hade bra kontroll på matchen så skulle IF Vardar/Makedonija göra 1-2 på straff. Om det var straff eller inte? Det vet jag inte. Såg absolut inte ut som någon straff.

Kul att det gått så bra för Hisingsbacka FC, man ligger just nu på andra plats i Div 4A strax bakom Kärra KIF.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media