fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Hisingsbacka FC förlorade mot IF Warta!

Publicerad

den

Igår spelades matchen mellan IF Warta och Hisingsbacka FC. Jag hade inför matchen tippat att det skulle bli 1-3 till Hisingsbacka FC men ack så fel jag hade.

IF Warta vann matchen med 3-2 och Hisingsbacka FC fick sin andra förlust på två veckor. Hisingsbacka FC som börjat serien så bra har alltså nu tre förluster bakom sig varav två dom senaste två matcherna.

Som jag skrev igår så hade Hisingsbacka FC många av sina ordinarie spelare borta vilket kan vara en av dom bidragande orsakerna till förlusten igår.

Ser även att Hisingsbacka FC startat med ett väldigt ungt lag och då blir förlusten med 3-2 inte så farlig tycker jag. Dino Negasi (född 96) som börjat på bänken lyckas kvittera till 2-2 i 65 minuten.

IF Warta lyckades göra 3-2 i den 89 minuten så frågan är om det var rättvist eller inte. Tråkigt för Hisingsbacka FC men desto roligare för IF Warta som nu kan hänga med i toppen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media